Contactează-ne

Sport

Academia Hagi anunță înființarea primelor grupe de fotbal feminin

Publicat acum

,

Comitetul Executiv al FRF a aprobat acum ceva timp unele măsurile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante în Campionatul Național Liga I.
 Astfel, începând cu sezonul 2020/2021, toate echipele care vor activa în campionatul Ligii 1 trebuie să îndeplinească cerința de a înregistra minimum 20 de jucătoare care să evolueze în Campionatul Național U15 feminin. Aceasta este o condiție obligatorie pentru primirea licenței de a evolua în Liga 1. Echipele au posibilitatea de a semna un protocol de colaborare cu un club de fotbal feminin din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, caz în care echipa va participa în competițiile de junioare cu numele clubului de Liga 1 masculin.

Obligate de FRF să își întoarcă fața și către fotbalul feminin, în plină expansiune la nivel mondial, cluburile din Liga 1 s-au conformat.

Posibilitatea de a semna un protocol de colaborare cu un club de fotbal feminin din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, a salvat, cel puțin pentru moment, multe echipe de pe prima scenă fotbalistică a țării.

Unele încearcă însă să se ocupe și de Viitor. Printre ele…Viitorul Constanța. Trupa Regelui Hagi a semnat un parteneriat cu Selena Constanța, singura echipă feminină din județul Constanța, dar a anunțat și înființarea primelor grupe de fete.

Recrutăm fete cu vârsta cuprinsă între 7-12, născute în anii 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 și 2014. Informații suplimentare legate de înscrieri puteți afla contactându-l pe antrenorul Constantin Mareș (0733.735.013).” este anunțul postat pe site-ul oficial al clubului.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending