Contactează-ne

Social

A fost prăpăd în weekend la vama cu Bulgaria! Nici în Grecia nu a fost mai ușor! Unii români au încercat să fenteze coada

Publicat acum

,

Foto: Facebook/Forum Bulgaria

În acest weekend au fost cozi uriașe la vama cu Bulgaria. Turiștii români care au avut vacanță în țara vecină s-au grăbit să scurteze sejurul pentru că de duminică Bulgaria a intrat pe lista galbenă. Mai exact de la acel moment, potrivit autorităților, toate persoanele care intră în România dinspre Bulgaria au fost nevoite să prezinte la frontieră dovada vaccinării sau rezultatul testului PCR.

Ministerul de Externe a informat despre condițiile de călătorie în acest caz. Puteți găsi toate informațiile oficiale aici https://www.mae.ro/travel-conditions/3677

De altfel, impactlocal.ro v-a prezentat în exclusivitate haosul care s-a creat de la Vama Negru Vodă în acest weekend. Nici la Vama Giurgiu nu a fost mai simplu, pentru că și aici coloana de mașini s-a întins pe câțiva kilometri.

Probleme au fost și pentru românii aflați în Grecia. Un internaut a scris pe pagina de Facebook Forum Grecia că sâmbătă, la intrarea în Grecia prin Kulata, erau aproximativ 100 de mașini, timpul de așteptare fiind de o oră. Numai că niște români au vrut să se bage în față, scurtând drumul… printr-o benzinărie. Românul nostru a filmat momentul (vezi mai sus) și a făcut câteva poze.

Foto și video: Facebook/Forum Grecia/Dan Costin

,,Asta până când un polițist le-a blocat ieșirea din benzinărie, iar cei care nu aveau bon de benzină erau trimiși înapoi în coadă. Uneori nesimțitii și-o iau cu vârf și îndesat și chiar merită. Prostul se educă doar cu puterea exemplului”, a scris supărat bărbatul pe rețeaua de socializare.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending